Kortingen en extra's

Vaste klanten en vroege boekers geven we een korting op de prijs per persoon per hut/kamer op onze fiets- vaarvakanties. Deze kortingen kunnen echter niet gecombineerd worden. De hoogste korting wordt steeds toegepast.

5% vroegboekkorting

5% vroegboekkortingop de uitgescheven prijs per persoon per hut/kamer wanneer een fiets- vaarvakantie voor 30.11.2017 geboekt wordt. Van 01.12.17 tot 31.01.2018: 3% vroegboekkorting, van 01.02.-01.03.2018: 2% vroegboekkorting. Vroeg boeken betekent ook dat er in de regel nog plaatsen beschikbaar zijn op de gewenste reis/periode!

6% Korting voor vaste klanten en degenen die samen met deze persoon reizen.

We geven 6% korting op de prijs per persoon per hut/kamer aan deelnemers die al eerder een fiets- vaarvakantie bij ons geboekt hebben. Ook degenen die samen met deze vaste klant reizen krijgen deze korting met als voorwaarde dat de boeking en betaling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd.

6% Korting voor groepen van 6 of meer personen.

Groepen van 6 of meer personen die gezamelijk een reis boeken krijgen 6% korting op de prijs per persoon per hut/kamer. Ook hier geldt als voorwaarde dat de boeking en betaling via één persoon loopt.

Beste prijs garantie.

Bij ons boekt u voor de goedkoopste prijs! In het geval dat een reis bij een andere aanbieder, onder dezelfde voorwaarden, tot aan de dag van boeking goedkoper wordt aangeboden, dan vergoeden we het verschil in prijs. Dit geldt niet voor goedkopere prijzen na de dag van boeking.

Geen reseveringskosten.

Sinds 01.11.2011 berekenen we geen reserveringskosten.