Schip MS Carissima Donau Fietsreis

MS Carissima

Al de eerste indruk aan boord overtuigt: De MS Carissima is een bijzonder gezellig en gastvrij schip voor een ontspannen verblijf gedurende een fietscruise. Het stijlvol ingerichte restaurant biedt culinairisch een grote variatie aan gerechten uit de verschillende Donaulanden op de route. De lounge is voorzien van grote panoramavensters en in de gemakkelijke clubstoelen kunt u met een glas wijn genieten van het prachtige uitzicht over het water. Na een ontspannende dag op de fiets kunt u in de wellnessruimtes ontspannen in de sauna, in de whirpool of in het zwembad. Van juni tot augustus staat het buitenzwembad op het zonnedek ter beschikking. Hier heeft u een fantastich uitzicht over het water en het landschap met de dorpjes en stadjes langs de Donau. Tenslotte kunt u in de bibliotheek nog een goed boek kiezen. Al met al biedt de MS Carissima alles voor een ontspannende en afwisselende fietscruise!

De Hutten

De MS Carissima beschikt in totaal over 75 buitenhutten met een oppervlak van 14 m2. Alle hutten zijn voorzien van een dubbel bed welke desgewenst in twee aparte bedden omgevormd kan worden. Op het hoofddek kunnen de ramen uit veiligheidsoverwegingen niet geopend worden. Op de twee bovenste dekken, het midden- en het hoofddek, is het mogelijk de grote panoramavensters te openen. Alle hutten zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, haardroger, SAT-TV, kluis en en individueel in te stellen airco. De zogenaamde ECO-hutten bevinden zich op het voorste of achterste deel van het schip waardoor er wat meer motorengeruis in deze hutten te horen is.

Technische details

De MS Carissima is een rivier-cruiseschip met een capaciteit voor 150 passagiers.
Algehele renovering: 2016 / 2017
Lengte: 110 m / Breedte 11,40 m / Diepgang 1,60 m
Bemanning: Ca. 35 personen.
WIFI is beschikbaar; te betalen aan boord (verbindingsprijzen kunnen variëren).
Valuta aan boord: Euro. Kredietkaarten (Visa en Master) worden geaccepteerd. (Excursies kunnen alleen contant worden betaald.)
Taal aan boord: Duits / Engels | Vlag: D

Plattegrond

30 buitenhutten op het bovendek; vensters kunnen worden geopend

32 buitenhutten op het middendek; vensters kunnen worden geopend

13 buitenhutten op het hoofddek, de vensters kunnen niet worden geopend.