Zeilen en fietsen

 

Fietscruises - fietsvakanties in Europa

Travelydays is gespecialiseerd in fietscruises en fietsvakanties in Europa. Samen met internationale partners bieden we verrassende fietsvakanties aan om de mooiste gebieden in Europa actief te ontdekken. Kwaliteit, comfort en goede service kenmerken onze reizen. Uniek is het internationale gezelschap waarmee u op onze fietscruises reist. Travelydays als vooraanstaande Europese reisorganisatie gevestigd in Enschede staat voor „Cycling beyond borders“.
Vakantie met fiets en hotelschip: Beleef de fietsroutes door de natuur en ontdek actief cultuur, geschiedenis en natuur van dichtbij. U ziet en ontmoet het land en de mensen. Het verblijf is op comfortabele rivercruisers of op traditionele zeilschepen.

Fietscruise Donau - cruise MS Diana

Diana Donau FietscruiseFietsvakantie en vaarvakantie met het cruiseschip Diana vanaf € 569,- inclusief volpension en eigen fietsen (huurfietsen mogelijk).
Deze 8-daagse cruise start wekelijks vanuit Passau van 24 mei tot 23 augustus. Route: Passau - Wenen - Passau.   meer
Tot € 40 korting per persoon voor boekingen t/m 22-04-2014.

Fietscruise Donau

Danube Cycletour 8 Dagen met de fiets en een comfortabel hotelschip langs en op de Donau. Individuele fietsvakantie door het groene landschap met een bezoek aan Wenen, Bratislava en Boedapest. Cruiseschepen: My Story en Theodor Körner. Per persoon vanaf € 589,-. 

meer

Fietscruise Oostzee-eilanden Rügen en Usedom

Eiland Rügen Een fiets- en zeilreis langs de Duitse Oostzee-kust: Hanzesteden en historische badplaatsen met schitterende fietstochten over de kust-fietspaden en door het binnenland van de Duitse eilanden Rügen en Usedom.
Accomodatie: Traditionele zeilschepen
Per persoon vanaf € 639,-.   meer

Drie-landen-fietsvakantie langs de Moezel

Moezel

Fietsvakantie langs de Moezel over de grenzen van Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Van Metz (F) naar Koblenz (D) inclusief 8 overnachtingen in hotels en bagagevervoer. Vanaf € 685,- p. p.
5-daagse fietsvakantie van Trier naar Koblenz vanaf € 439,-
  meer